Mihai Gâdea: Să își ceară scuze! Sunt devoalați în toată micimea lor

Mihai Gâdea a recționat după decizia justiției din Norvegia pentru familia Bodnariu.

"Toți copiii familiei Bodnariu au fost redați familiei. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta și tuturor celor care s-au bătut pentru această cauză, mai ales vouă care ați semnat cea mai votată petiție din istoria României. Pentru toți cei care au încercat să spună că este în regulă să iei copiii unei familii având date clare că nu s-a comis niciun abuz, vreau să le spun un lucru. Familia Bodnariu merită niște scuze.

Îmi aduc aminte de nume sonore ale presei din România care încercau să ne explice că este foarte bine că familiei Bodnariu i-au fost luați copiii. Cei care au gândit așa se știu foarte bine și sunt devoalați în toată micimea lor", a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

Toți copiii familiei se vor întoarce alături de mama și tatăl lor, după o luptă cruntă, care a durat câteva luni.

Copiii soţilor Bodnariu - românul Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţia sa norvegiancă Ruth, asistentă medicală -, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie 2015, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel