Mihai Gâdea: ”Puteți să tăceți un pic?”. Hilde Brandl: ”Un pic mai mult comportament!”

În timp ce procuroarea Mihaela Iorga Moraru vorbea, într-o intervenție telefonică, la Antena 3, despre cazul său și situația din DNA, invitată în platoul emisiunii, politiciana Hilde Brandl făcea observații, bruind întrebările lui Mihai Gâdea. 

Mihai Gâdea a atenționat-o și i-a spus: ”Puteți să tăceți un pic, doamna Brandl? Doamna Brandl v-am rugat foarte mult... ”. Politiciana PNL l-a întrerupt și i-a spus: ”Un pic mai mult comportament, dle Gâdea! Nu v-am întrerupt decât în măsură de a-i înțelege ce vrea să pronunțe doamna procuror legat de minciuni nereale transmite din interior, na, o minciună nu poate fi transmisă pe un document”. 

Procuroarea Moraru a afirmat că-i poate răspunde lui Hilde Brandl, care i-a adresat ulterior următoarea întrebare: ”Dvs. ați zis că au fost dovezi care au putut fi aflate doar din interiorul DNA, dovezi despre care ați zis că sunt minciuni, adică ce fel de dovezi poți să afli dacă sunt minciuni?”. 

”Am spus că au fost informații care au plecat din interiorul DNA, incomplete și care nu-l pun pe cel care le primește decât în situația de a scris un articol nereal”, a explicat procuroarea Moraru. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel