Mihai Gâdea, probleme după Sărbătorile de Iarnă: Mă primiți așa acasă? - Foto

Realizatorul de televiziune Mihai Gâdea are probleme, după cum însuși mărturisește, în prima zi a anului care tocmai a debutat, pe contul său de socializare, unde a postat și o imagine pentru a-și justifica afirmația.

Mihai Gâdea a beneficiat de o mică vacanță în perioada Sărbătorilor de Iarnă, însă vremea rece din această perioadă i-a pricinuit probleme de sănătate. Drept mărturie, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, a postat pe Facebook o fotografie și își întreabă fanii dacă se poate întoarce acasă în această stare. 

"Ma primiți asa acasa? Bărbos, cu ochelari de tocilar si cumplit de racit?", a postat luni Mihai Gâdea pe Facebook.

Răspunsurile fanilor nu au întârziat să apară, întrucât cei mai mulți dintre cei peste 1.200 de români care au comentat îi urează să se însănătoșească și să revină în platoul de la Antena 3, indiferent de aspectul fizic.

"La multi ani si insanatosire grabnica. Cat priveste barba nu conteaza, ca si da ca ai veni in travesti, la modul de a fi si de a presenta faradelegile alesilor nostri si spalarea de bani din toate domeniile, ai fi inconfundabil si aproape de neinlocuit. Cer scuse colegilor tai cu care lucrezi si care din cand in cand incearca sa te substituie
dar lipsa ta se simte. Asta inseamna ca ,, Omul sfinteste locul"!!!!!!", i-a transmis un fan, în timp ce un altul îi precizează că "omul nu se alege dupa barba, sau dupa o boala".

Un alt fan virtual este mai precis: "Racit ? NU Barbos,cu ochelari de tocilar . DA La multi ani !!!!!!!!!!! si sanatate ca avem treaba..".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel