Mihai Gâdea, ”prezentatorul anului 2017”. Antena 3, performanță mondială

Mihai Gâdea a obținut premiul de ”Prezentatorul Anului 2017”, la gala AIB Londra. 

Realizatorul ”Sinteza Zilei” a fost premiat de un juriu format din profesionişti media din întreaga lume.

A fost o secţiune extrem de valoroasă. Printre cei care au fost nominalizaţi pe lista scurtă a juriului s-au aflat realizatorul emisiunii ”Hard Talk”, de la BBC, Tim Sebastian. Anul trecut, titlul de prezentatorul anului a fost decernat renumitei jurnaliste Christiane Amanpour.

(w670)

Mihai Gâdea a transmis un mesaj, la scurt timp după decernarea premiului de la AIB Londra. Realizatorul Sinteza Zilei susţine că a fost o competiţie mondială strânsă la care au participat giganţii media.

”Când am început Antena3, nu aveam nimic în afară de încrederea unor oameni în mine şi a mea că e bine să pornim pe acest drum. Acum, după atâța ani teribili, după multă durere colectivă, suferințe individuale, sacrificii in echipă, nedreptate cu premeditare şi drame personale ale oamenilor respectivi, realizez că suntem la fel. Cu aceeaşi incredere şi determinare, dar mai căliți şi purtându-ne cu mândrie cicatricile căpătate în teribile lupte legitime.

Aseară, la Londra, am câştigat premiul "Prezentatorul anului 2017" într-o competiție profesională mondială cu giganții media. Am câştigat pentru toți oamenii cu care am luptat alături şi pentru toți cei care au crezut în ceea ce facem. Noi credem pentru că ne credeți! Vă mulțumesc tuturor!

P.S. Privind în jur la dezvăluirile din aceste zile şi ştiind tot ce s-a încercat în mod ticălos în ultimii ani, am un gand şi o mulțumire specială pentru cei care au făcut posibil ca postul Antena3 şi trustul pe care l-au fondat să rămână libere.”, este mesajul lui Mihai Gâdea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel