Mihai Gâdea îl dă în judecată pe Traian Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu a anunțat, miercuri, că va da în judecată postul de știri Antena 3, după dezvăluirile făcute cu o seară înainte despre trecutul său. 

Vezi aici detalii: Gâdea a dezvăluit documente explozive despre trecutul lui Băsescu

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, a reacționat și a precizat că îl va da la rândul său în judecată pe Traian Băsescu, pentru "calomnie" şi "minciună".

"Noi îl vom da în judecată pe Traian Băsescu. Personal, îl voi da în judecată pe Traian Băsescu pentru minciuna şi calomnia spuse puţin mai devreme, afirmând că eu sau alţi jurnalişti Antena 3 suntem plătiţi din bani furaţi de la Crescent. Nu, noi suntem plătiţi din banii din publicitatea pe care o difuzăm în cadrul emisiunilor de audienţă şi va trebui să răspundă.

Îl voi da în judecată pentru aceste declaraţii, pentru că nu permit unui individ care a avut legături foarte strânse cu Securitatea, care a nenorocit România, care a făcut lucruri îngrozitoare în aceşti ani de zile, să aducă asemenea atingeri în ceea ce mă priveşte sau în ceea ce priveşte orice alt jurnalist de la Antena 3", a declarat Mihai Gâdea, la Antena 3.

"Şi am o veste proastă pentru Băsescu. În această seară, alte secrete crâncene din trecutul său vor fi scoase la iveală", a adăugat realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei".

Citește și: Traian Băsescu, veste pentru Antena 3: Vă dau în judecată!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel