Mihai Gâdea îi răspunde Liviei Stanciu: Dacă e adevărat, mă retrag din viața publică

Mihai Gâdea i-a răspuns Liviei Stanciu, care l-a acuzat că i-a dat bani Marianei Rarinca pentru a spune informații compromițătoare despre șefa ICCJ.

Curtea de Apel Bucureşti rejudecă joi cazul Marianei Rarinca, femeia acuzată că a şantaja-o pe Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Livia Stanciu e prezentă la proces și a făcut acuzații fără precedent.

În fața judecătorilor, șefa ÎCCJ spune că tot scandalul cu Rarinca a plecat după ce aceasta a păcălit-o că ar fi plătit anumite facturi de întreținere și chirie. Mai mult, Stanciu spune că Rarinca i-a declarat că directorul Antena 3, Mihai Gâdea, i-ar fi promis sume mari de bani pentru a-i da informații compromițătoare despre ea, scrie stiripesurse.ro.

Mihai Gâdea: Dacă, prin absurd, ar fi adevărat, mă retrag din viața publică

Mihai Gâdea respinge acuzațiile Laviniei Stanciu și spune că se retrage de viața publică dacă acestea ar fi adevărate.

”Am aflat cu stupoare că astăzi, în fața instanței, sub jurământ, în procesul doamnei Mariana Rarinca, președintele ICCJ, Livia Stanciu, a declarat că aflat de la cumnatul domniei sale, care la rândul său ar fi aflat de la doamna Rarinca că eu, Mihai Gâdea, m-aș fi deplasat la domiciliul Marianei Rarinca și aș fi promis sume de bani pentru dezvăluiri despre familia Stanciu.

Consider că avem de-a face cu o intoxicare în cea mai pură formă.

Nu am fost niciodată acasă la familia Rarinca! 

Nu am oferit, pretins sau intermediat niciodată vreun avantaj financiar sau de altă natură doamnei Mariana Rarinca sau vreunui apropriat al acesteia.

În calitate de jurnalist, moderator tv și Director General Antena 3, am tratat subiectul Mariana Rarinca strict din punct de vedere al interesului public.

Am întâlnit-o o singură dată pe Marian Rarinca în calitate de invitat al emisiunii ”Sinteza zilei”, după achitarea definitivă a domniei sale. Mai mult, în emisiunea respectivă, Mariana Rarinca s-a declarat dezamăgită că a sunat la Antena 3 și cazul ei nu a fost mediatizat pe parcursul procesului.

Dacă, prin absurd, ar fi adevărat ce susține doamna Stanciu, eu, Mihai Gâdea, mă retrag din viața publică. Dacă nu este adevărat, doamna Livia Stanciu ce consecințe își asumă”, spune Mihai Gâdea într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel