Jurma - Mirică, înregistrări DNA. Mihai Gâdea, explozie în direct: Voi sunteți zdraveni la cap?

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a avut o reacţie explozivă, în direct, în timp ce comenta înregistrările recente din DNA, dintre Florentina Mirică și Anca Jurma.

Scos din sărite, prezentatorul emisiunii ”Sinteza Zilei” a explodat, ridicând tonul, în timp ce comenta înregistrările dintre procurorul Florentina Mirică şi Anca Jurma, procuror-șef DNA. 

"Ei vor să o termine, de fapt, pe Anca Jurma pentru că zice nasoale despre procurori, că sunt "șoboloani şi loaze", ăia din DNA. Problema cu şeful care cere dosare... Cine-i şeful? O spune actuala şefa a DNA:

Florentina Mirica: "Eu am dubii aici! Sincer! Eu am dubii că cineva l-a luat pe Popovici (Gheorghe Popovici, fostul şef al Secţiei a I-a din DNA, actual adjunct la Secţia a I-a – n.r), sau pe... i-a sucit mâna la uşă, i-a strâns-o...".

Anca Jurma: "Dar ştii cum se face!" - Asta este o frază fabuloasă care sună parcă din anii '50, între aia care ştiau "cum se face". Adică doamna Jurma ştie cum se fac treburile astea de torţionari stalinişti. "Dom'le, şefului i-ar plăcea să vadă chestia asta! Da, sună bine un dosar cu Ponta! Da, ok, dar asta nu înseamnă că trebuie să facă o prostie!", și-a început Mihai Gâdea expunerea, revoltat de schimbul de replici dintre cele două.

Vezi și: Anca Jurma - Florentina Mirică, discuție înregistrată. Mesajul șefei DNA

"Este strigător la cer! Voi sunteţi zdraveni la cap?"

"Doamna Jurma zice aşa: "şefului i-ar plăcea să vadă chestia asta. Da, un dosar cu Ponta". Domnule, este strigător la cer! Cum, doamna Jurma, "da, ok"? Dumneavoastră veniţi şi spuneţi, cu doamna Mirică, cea care ştie pentru că îi spuneţi dumneavoastră "dar ştii cum se face". Mă abţin să nu spun cuvinte urâte. De unde ştiţi voi "cum se face"? Pentru că voi ştiţi că aţi băgat oameni nevinovaţi în puşcărie, pentru că şeful a vrut un dosar cu cineva, cu oameni de aici şi care sunt acum în puşcărie şi stau nevinovaţi acolo. Voi sunteţi zdraveni la cap? Este o întrebare, legitimă, directă, pe care o menţin.

"Cum se face", doamna Jurma? Un dosar la comandă? Ştiţi şi dumneavoastră şi Mirică şi toată lumea din DNA? Cine, Doamne, iartă-mă!, este şeful? Cine, doamna Jurma? Spuneţi, domnule, adevărul pentru că asta ar trebui să faceţi, apoi să vă daţi demisie. Apoi, toţi ce care "ştiu cum se face" să fie daţi afară şi să meargă la Secţia de magistraţi din proprie iniţiativă", a spus Mihai Gâdea.

Vezi și: Mihai Gâdea aruncă BOMBA. Notă informativă despre Dragnea pentru Juncker

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel