Gâdea: E strigător la cer. Vă dau informații în EXCLUSIVITATE

Mihai Gâdea a avut o intervenție telefonică la Antena 3 unde a comentat cazul lui Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu. Miercuri, tânărul a încercat să se sinucidă, chiar în momentul în care poliţiştii au venit să-l ridice pentru a fi dus la o nouă expertiză psihiatrică.

VEZI ȘI: Gâdea, în culmea fericirii: "A născut. Abia aștept să o cunosc"


"Cred că este foarte important ca toată opinia publică și instituțiile să afle adevărul până la capăt. Probabil putem avea de-a face cu un om care este tulburat, dar cu o astfel de persoană ce faci? Îl înspăimânți și mai rău? Îl agresezi și mai rău pentru a obține ceva și mai dramatic din partea lui? Este pur și simplu strigător la cer ce se întâmplă la Constanța! Aș vrea să vă dau câteva informații în premieră. Le voi dezvolta diseară la "Sinteza Zilei". Despre omul acesta nu știu mai nimic. Cunosc doar gestul pe care l-a făcut. În schimb, am văzut cum era înainte să stea 36 de ore în arest și am văzut cum a ieșit. Adrian Zglobiu a ieșit de acolo traumatizat. Întrebarea simplă este: Ce s-a întâmplat cu acest om în arestul Poliției? Trebuie să vă spun că Adrian Zglobiu a povestit unei persoane apropiate că decât să ajungă la Poarta Albă, mai bine se sinucide", a spus Mihai Gâdea la Antena 3.

"Cineva poartă vinovația pentru aceste traume. Vreau să spun un lucru foarte clar: De când a ieșit din închisoare și a spus că a fost amenințat... a făcut cineva vreo investigație? Adrian Zglobiu nu a mințit. Cine își asumă responsabilitatea dacă acestui om i se întâmplă ceva?", a conchis Mihai Gâdea.

Adrian Zglobiu a declarat că nu vrea să ajungă în Penitenciarul Poarta Albă, pentru că a fost amenințat cu violul.

CITEȘTE ȘI: Gâdea, surprins cu o domnișoară pe străzile din Londra

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel