Mihai Gâdea, dezvăluire TERIBILĂ cu un profesor: "Ne UMILEA. Avea poezioare TÂMPITE! Zicea: Ține minte CINCI cuvinte..."

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a făcut o dezvăluire șocantă în direct. 

"Avem un profesor, nu o să-i spun acum numele, venea și lua catalogul și găsea câte o rimă, avea o plăcere să găsească o rimă la fiecare nume. Și la fiecare găsea câte o formă de umilință. Avea tot felul de poezioare tâmpite. Ne zicea: "Ține minte cinci cuvinte, ești mai prost ca înainte".

Astea erau simple, dar unele erau ironii și batjocuri pe față, până când le-am zis colegilor. Desigur, copiii, când aud lucruri de genul acesta, toți râd. Îl batjocorește pe unul și toți râd. Ne-am dus într-o pauză și am zis: Mă, știți ceva, dacă mai râde vreunul la glumele ăstuia...De ce să râdem? Că-și bate joc de noi, de fiecare dintre noi pe rând. De ce să faceți asta?!

Și în momentul în care el a venit și a început să facă toate porcăriile alea și nu mai râdea nimeni în clasă, dintr-o dată el se simțea prost. Sigur, au fost și momente în care unii dintre noi ne-am ridicat, ne-am bătut, am făcut scandal ca să nu-i mai umilească sau să-i bată...", a dezvăluit Mihai Gâdea, în direct la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel