Mihai Gâdea, despre Antena 3: Avem o veste proastă: TOȚI am supraviețuit!

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a amintit, joi seară, la Antena 3, de un moment important care a avut loc în august 2014.

„Astăzi (n.r. 8 august), a fost o zi aparent ca toate celelalte. Pentru mulți, nu a fost așa. 8 august 2014 a fost ziua în care fondatorul acestui trust de presă a fost condamnat la zece ani de închisoare.

Clădirile noastre au fost confiscate. Și astăzi sunt în aceeași stare. S-a declanșat o operațiune de asasinare economică împotriva acestui trust de presă. Băsescu, Maior, Coldea, Kovesi și compania, avem o veste proastă: toți am supraviețuit", a spus Mihai Gâdea, joi seară, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei" de la Antena 3.

Iată ce spunea Gâdea în 2014

„Noi suntem aici pentru a nu opri emisia acestui post. Nu e un moment simplu deloc. Faptul că au decis să confişte sediul Antena 3 pentru mine înseamnă tot. Vă voi ţine la curent cu planurile pe care le vom face şi cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine. Am sentimentul că suntem mulţi, suntem cinstiţi. Nu am furat nimic, nu am vândut aur, nu am făcut nimic din ce au făcut ei. Poate e momentul să vedem de ce suntem în stare. Vă aşteptăm alături de noi!", spunea atunci Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel