Mihai Gâdea: Cine este în spatele articolului din Spiegel despre Klaus Iohannis

Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea, a prezentat în ediția de duminică seară, cine este jurnalistul care a scris articolul din revista Der Spiegel despre Klaus Iohannis, în care președintele a fost făcut diletant. 

Citește aici: Spiegel îl desființează pe Klaus Iohannis: Un diletant

Mihai Gâdea consideră că articolul apărut în revista germană este "cel mai murdar linșaj al băsiștilor". Textul este scris de Keno Verseck. Mihai Gâdea a aflat despre el că nu este un jurnalist al publicației germane, ci un freelancer.  "Un impostor finanțat de ICR", o persoană care "a scris mizerabil și depre România", a aflat Mihai Gâdea despre Keno Verseck, potrivit antena3.ro

Iată cine este Keno Verseck: 

(w670)

ICR a precizat ulterior: "Reamintim ca seminarul desfasurat la ICR Berlin in 2007, la care se face referire in cuprinsul materialului, este unul dintre cele peste zece mii de proiecte derulate de Institutul Cultural Roman in ultimul deceniu. Aceste proiecte au implicat, punctual, un numar consistent de jurnalisti, artisti, personalitati artistice si culturale. ICR nu a avut, in decursul mandatului actualei conduceri, alte colaborari cu jurnalistul mentionat in articol. In acest context, reiteram faptul ca ICR nu se implica in dispute sau partizanate politice si se delimiteaza ferm de orice angajare a institutiei in polemici din aceasta sfera". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel