Mihai Gâdea, către Ionel Dancă: Pupați-o în c.. pe Kovesi!

Un scandal-monstru a fost în direct, la Antena 3. 

Laura Codruța Kovesi a afirmat că ”nu am dovada că vreunul din procurorii de la Ploieşti şi-a îndeplinit necorespunzător atribuţiile de serviciu”. 

Într-o dezbatere ulterioară conferinței de presă a procurorului-șef al DNA, care a apărat ceea ce s-a întâmplat la DNA Ploiești, și ulterior celui de-al treilea episod cu înregistrări prezentat de Vlad Cosma, excedat de lozincile liberalului Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, Mihai Gâdea a mers lângă acesta și a încercat să-i explice ”de la om la om”. 

”Domnule Dancă, nu înțelegeți nimic!” se auzea din platou. ”N-ați înțeles nimic” a întărit și deputata PSD Andreea Cosma. 

[citeste si]

”Domnule Dancă, încerc să vă explic așa de la om la om, domnule Dancă nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrați, înțelegeți treaba asta?” i-a spus Mihai Gâdea lui Ionel Dancă. 

”Domnule Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereți ca pentru un polițist pedofil să plece ministrul de Interne? De ce?” a întrebat Ionel Dancă. ”Cum de ce?” a continuat Mihai Gâdea. Pavel Abraham se auzea strigând: ”Haideți, nu transferați discuția în altă parte!”. ”Așa faceți și acum, de ce să plece șeful unei instituții pentru că un Portocală face probe cu tigăi?” a strigat Ionel Dancă. 

Mihai Gâdea i-a replicat lui Ionel Dancă: ”Pupați-o, dom`ne, în c... pe Kovesi!”. ”Nu, domnu` Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi”, a continuat Ionel Dancă. 

”Ministrul de Interne n-a spus că polițistul pedofil a aplicat legea, aici s-a acoperit dle Dancă, chiar nu înțelegeți?” a întrebat Șerban Nicolae, în încercarea de a explica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel