Mihai Gâdea, anunț. Ce pregătește Antena 3

Rodica Mitu / 09 noi 2018 / 15:30 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Gâdea
Descriere foto: Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a făcut un anunț în ceea ce privește Antena 3.

„Ce îi lipsește României? Antena 3 reia de 1 Decembrie seria concursurilor de avergură naţională. "100 România" va aduce în faţa concetăţenilor autorii celor mai puternice mesaje despre un viitor mai bun pentru ţara noastră. Cu toţii vor fi invitaţi în platourile postului nostru de televiziune să intre în dezbatere şi să îşi susţină ideile în ziua în care marcăm Centenarul”, a scris vineri, 9 noiembrie, Mihai Gâdea pe contul de Facebook.

Câștigătorul din 2017

Amintim că anul trecut, Rareș Tiron a fost câștigătorul concursului "1 România" organizat de Antena 3. La acel moment, tânărul avea 21 de ani, și era student la Facultatea de Litere, Universitatea Bucureşti, anul III. Puțini însă știu ce problemă a avut, în trecut, Rareș Tiron, câștigătorul competiției de la Antena 3.

Rareş George Tiron a fost un elev de excepţie al Colegiului Cuza Vodă Huşi. Tocmai din această cauză, a avut un șoc să vadă că a fost notat cu 7,75 la Limba Română, în timp ce la celalalte discipline obținuse note mari - 9,70, respectiv 9.

După contestaţii, Rareş Tiron a primit 8,35 la Limba Română. Chiar și așa, profesorii au spus că este greu de acceptat ca un elev atât de bun să primească o astfel de notă. Acest episod l-a marcat pe Rareș Tiron care spunea că acela a fost cel mai clar exemplu de rateu lamentabil al sistemului de învățământ românesc și considera că a făcut parte dintr-o promoție de sacrificiu.

În 2013, pe vremea când avea doar 17 ani, lansa prima sa carte - "Istorisiri nesănătoase fericirii", zece povestiri şi nuvele întinse pe 200 de pagini.

Câștigătorul din 2016

Amintim că în 2016, de 1 Decembrie, Liviu Pleșoianu câștiga un concurs asemănător la Antena 3. De altfel, el s-a ocupat de participanții din 2017. Deputatul spunea, la acel moment, că nu și-a pus niciodată problema dacă va câștiga concursul și că cel mai important este să reușească să intre într-o stare de autenticitate.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26