Mihai Gâdea: Antena 3 și GIP, ținta unor intoxicări: ”Ne-au săpat o uriașă capcană”

Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică au dezvăluit că au fost ținta unor intoxicări, prin care se dorea ca Antena 3 și GIP să publice mail-uri de la Laura Codruța Kovesi, care, în fapt, nu erau de la procurorul-șef al DNA. 

”Ne-au săpat o uriașă capcană în care trebuia să cădem, ca să ne decredibilizeze.” a spus Mihai Gâdea, care a subliniat că au primit stenograme, documente, astfel încât să pară cât mai real și ca Antena 3 și GIP, dacă ar fi ”mușcat momeala”, să fie decredibilizate. 

Mihai Gâdea a dezvăluit că a venit o persoană la el la birou, două zile la rând, care au spus că vrea să-l vadă și să-i dea telefonul cu mail-uri aparent trimise de Laura Codruța Kovesi. ”Mi-a arătat niște e-mail-uri de la Kovesi pentru cineva cu niște lucruri foarte grave.” a spus Mihai Gâdea la Antena 3. 

[citeste si]

Pentru că Mihai Gâdea a ignorat personajul ”transpirat”, mail-urile au ajuns printate la Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice. 

În urma unor discuții cu Mihai Gâdea, cei doi și-au dat seama că sunt ținta unor intoxicări și că se dorea ca e-mail-urile să ajungă tot la Antena 3. 

Iată mail-urile primite: 

(w670)

(w670)

Cei doi au dezvăluit aceste e-mail-uri după ce astăzi Laura Codruța Kovesi a afirmat: ”Am primit e-mail-uri false şi au existat sesizări false la Inspecţia Judiciară chiar din partea unui procuror. S-a constat că acel procuror nu făcuse nicio sesizare”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel