Mihai Fifor: Sute de posturi la Institutul Cantacuzino

Crişan Andreescu / 26 iun 2018 / 12:48 Salveaza PDF Comentarii

Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale, a declarat, marţi, că până în luna septembrie sunt scoase la concurs două sute de posturi de medici, biologi, chimişti şi alţi specialişti pentru Institutul Cantacuzino.

"Este nevoie nu doar de medici. Noi avem acum un grafic de angajări la Institutul Cantacuzino, două sute de posturi scoase la concurs până în luna septembrie, medici, biochimişti, biologi, personal de sprijin pentru ceea ce întenţionăm să facem la Cantacuzino", a spus Mihai Fifor, potrivit news.ro

Acesta a precizat că "Institutul trece printr-o etapă profundă de transformare", atât în ceea ce priveşte resursa umană, cât şi în ceea ce priveşte redimensionarea şi regândirea activităţii.

"Institutul Cantacuzino este mult mai mult decât un simplu furnizor de vaccin, este o bază de cercetare naţională extrem de valoroază şi sper ca anul viictor să reia producţia de vaccin şi proiectele mari de cercetare pentru alt tip de produse pe care piaţa românească le cere", a mai spus Fifor.

Acesta a anunţat că, cel mai probabil, de anul viitor va începe producţia de vaccin antigripal la Institutul Cantacuzino.

Institutul Cantacuzino a trecut oficial în subordinea Ministerului Apărării în decembrie, 2017.

Vezi si: Cantacuzino, la MApN. Fifor, anunțuri-cheie. "Armata nu face miracole"


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28