Mihai Fifor: Sute de posturi la Institutul Cantacuzino

Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale, a declarat, marţi, că până în luna septembrie sunt scoase la concurs două sute de posturi de medici, biologi, chimişti şi alţi specialişti pentru Institutul Cantacuzino.

"Este nevoie nu doar de medici. Noi avem acum un grafic de angajări la Institutul Cantacuzino, două sute de posturi scoase la concurs până în luna septembrie, medici, biochimişti, biologi, personal de sprijin pentru ceea ce întenţionăm să facem la Cantacuzino", a spus Mihai Fifor, potrivit news.ro

Acesta a precizat că "Institutul trece printr-o etapă profundă de transformare", atât în ceea ce priveşte resursa umană, cât şi în ceea ce priveşte redimensionarea şi regândirea activităţii.

"Institutul Cantacuzino este mult mai mult decât un simplu furnizor de vaccin, este o bază de cercetare naţională extrem de valoroază şi sper ca anul viictor să reia producţia de vaccin şi proiectele mari de cercetare pentru alt tip de produse pe care piaţa românească le cere", a mai spus Fifor.

Acesta a anunţat că, cel mai probabil, de anul viitor va începe producţia de vaccin antigripal la Institutul Cantacuzino.

Institutul Cantacuzino a trecut oficial în subordinea Ministerului Apărării în decembrie, 2017.

Vezi si: Cantacuzino, la MApN. Fifor, anunțuri-cheie. "Armata nu face miracole"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel