Fifor, contre cu Ardelean, în direct. "Luați-l acasă", "Nu are niciun fel de abilitate"

Mihai Fifor și Ben-Oni Ardelean s-au contrat pe tema reprezentării României în contextul președinției Consiliului Uniunii Europene. 

Ben-Oni Ardelean: "Din punctul meu de vedere, să ne bucurăm peste șase luni că a trecut această președinție și am scăpat. Ei se bucură că au scăpat de noi și că nu mai suntem noi cei care trebuie să răspundem de această problematică pentru că, din punctul meu de vedere, de la cap se împute peștele. Doamna Dăncilă nu are niciun fel de abilitate pe zona de externe.(...) Adrian Năstase era în Consiliul Europei. Am ajuns în Consiliul Europei după vreo 14 ani și încă oamenii de acolo mai vechi îmi povesteau cu admirație de intervențiile lui Adrian Năstase. Din PSD, ca să nu zic că laud pe cineva din PNL."

Citește și: Verhofstadt, avertisment pentru România în PE. Chirieac: Ăsta este adevărul

Mihai Fifor: "Chiar vă rog să lăudați pe cineva din PNL din Parlamentul European, persoane conectate, vorbitori de limbi străine, gen domnul Marinescu..."

Ben-Oni Ardelean: "Domnul Bușoi este extrem de conectat, domnul Mureșan este extrem de conectat."

Mihai Fifor: "Nu mi se pare normală această atitudine a dumneavoastră."

Ben-Oni Ardelean: "A fost invitat domnul președinte Klaus Iohannis și aveam oarecare emoții pentru că acolo nu prea poți controla situația, nu există ca la noi, domnule, gata nu mai răspund la presă, plecați acasă. A avut un discurs excepțional într-o engleză perfectă și apoi au fost întrebări din sală(...) Am fost mândru că sunt reprezentat în afara țării. Nu am același sentiment vizavi de această doamnă Dăncilă."

Mihai Fifor: "Să nu îi stricăm starea de bine domnului Ben-Oni Ardelean, era într-un moment de admirație teribilă față de Klaus Iohannis. Este un om care a reușit să vă înspire o încredere excepțională. Luați-l acasă la dumneavoastră că este bine. Pe noi ne interesează, ceea ce pe dumneavoastră nu vă interesează, să avem o președinție de succes pentru că nu facem o președinție de succes pentru Partidul Social Democrat, ci pentru România. Aici se despart drumurile noastre domnule Ben-Oni Ardelean. Dumneavoastră nu înțelegeți că politica aceasta dâmbovițeană, cu poalele în cap, cum practică colegii dumneavostră în Parlamentul European se face acasă, dacă vrem să o facem."

Ben-Oni Ardelean: "Au circulat pe comisia de externe cel puțin vreo  patru-cinci proiecte de tematici pentru povestea respectivă. Nici în luna decembrie nu era finalizat proiectul pe tematicile de dezbatere în timpul celor șase luni. Vă dau documentele."

Citește și: Adrian Năstase, culise: Lucruri care s-au petrecut și pe care nu le știți

Mihai Fifor: "Sunteți ușor dezinformat. Eu, ca fost membru al Guvernului, până în urmă cu o lună și puțin, pot să vă asigur că Guvernul și-a făcut temele pe tema președinției."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel