Mihai Fifor, întâlnire cu sindicaliştii din poliţie. Propunere ca şefii din Poliţie să aibă un mandat limitat

Mihai Fifor
Mihai Fifor

"Astăzi, la sediul MAI, m-am întâlnit cu liderii organizațiilor sindicale reprezentative ale polițiștilor pentru a discuta despre modificările pe care intenționăm să le aducem Statutului Polițistului", a transmis Mihai Fifor.

"De când am preluat conducerea Ministerului Afacerilor Interne, într-un context extrem de dificil, când credibilitatea polițiștilor era mult afectată, am anunțat că reformarea acestei instituții este prioritatea mea și a Guvernului. Am discutat astăzi în principal despre propunerea ca șefii din Poliție să aibă un mandat limitat.

Rămân deschis la continuarea dialogului cu reprezentanții sindicatelor și încurajez și cetățenii să consulte proiectul nostru, care se află deja pe site-ul MAI, și să ne trimită propuneri. Consider că este în interesul nostru al tuturor să avem o Lege clară care să permită eficientizarea activității polițiștilor, de la cel din stradă până la cel care ia deciziile, iar o astfel de Lege se poate face discutând toate propunerile și alegând cele mai bune soluții pe termen lung", a transmis Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel