Mihai Daraban, reales președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României

Mihai Daraban, alături de Yves Caracatzanis,   Director General Groupe Renault România, Președinte - Director General Dacia
Mihai Daraban, alături de Yves Caracatzanis, Director General Groupe Renault România, Președinte - Director General Dacia

Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a fost ales vineri în fruntea Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), cu unanimitate de voturi, pentru un mandat de cinci ani. 

"Obiectivul nostru este de a sprijini companiile româneşti şi de a asigura un dialog real între mediul de afaceri şi autorităţi. Sistemul cameral deţine cea mai puternică infrastructură de afaceri la nivel naţional şi ea este pusă la dispoziţia companiilor membre din toată ţara. Vom promova în discursul public temele de interes major pentru firmele din România: nevoia de predictibilitate a deciziilor guvernamentale, simplificarea legislaţiei, reducerea birocraţiei, stimularea investiţiilor şi, un lucru extrem de important - optimizarea cheltuielilor publice. Fără o optimizare a cheltuielilor publice, domenii vitale precum educaţia, sănătatea sau infrastructura, nu vor putea beneficia de nivelul necesar de investiţii publice ", a spus Mihai Daraban.

Adunarea Generala a membrilor Comerţ şi Industrie a României a ales vineri, 10 noiembrie 2017, organele de conducere ale CCIR pentru următorul mandat de 5 ani. 

Colegiul de Conducere al Camerei Naţionale este compus din 27 de membri, aleşi prin hotărârea Adunării Generale în condiţiile art. 21 (10) din statutul Camerei Naţionale. 

Camera Naţională este organizaţie neguvernamentală, autonomă, nonprofit, de utilitate publica, cu personalitate juridică, ce reprezintă, sprijină şi apără interesele generale ale comunităţii de afaceri din România, urmărind promovarea şi dezvoltarea industriei, comerţului, serviciilor şi agriculturii, în concordanţă cu cerinţele economiei de piaţă, fiind organizată şi funcţionând în temeiul Legii nr. 335/2007 a camerelor de comerţ din România. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel