Mihai Constantinescu, resuscitat. Ciuhodaru: Sunt indicatori de prognostic nefavorabil

Mihai Constantinescu se află în stare gravă în spital după ce a suferit nu mai puțin de trei stop cardio-respiratorii în mai puțin de 24 de ore. 

”Șansele de reușită pentru o resuscitare depind de momentul intervenției și de rapiditatea acesteia și starea pacientului. Vorbim și despre vârstă și patologia asociată. Am avut de-a lungul timpului pacienți care au avut și șapte stopuri cardiace și pe care i-am resuscitat. Dar, în momentul în care vorbim despre o stare critică, în care fenomenele grave de tip oprirea inimii se întâmplă în astfel de momente sunt indicatori de prognostic nefavorabil. Sunt convins că toți colegii mei fac tot ceea ce trebuie în astfel de momente. Sunt proceduri standard ce ar trebui învățate încă de la școală pentru că șansele de a salva un astfel de pacient țin și de rapiditatea intervenției. Toate aceste semne pe care mi le prezentați nu dau foarte mari semne de îmbunătățire”, a precizat medicul Tudor Ciuhodaru în direct la România TV. 

România TV a anunțat că Mihai Constantinescu este resuscitat în aceste momente de către medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca.

Vezi și: Mihai Constantinescu, RESUSCITAT de medici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel