Mihai Busuioc, președinte: Curtea de Conturi devine un partener pentru actorii sociali

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Curtea de Conturi trebuie să devină un partener pentru toţi actorii sociali care au impact în viaţa cetăţenilor, a declarat preşedintele Curţii de Conturi a României, Mihai Busuioc, la întâlnirea cu reprezentanţii AmCham România. 

Conform unui comunicat, preşedintele instituţiei, Mihai Busuioc, a participat, la invitaţia Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham România), la Forumul de discuţii al reprezentanţilor companiilor membre. Cu acest prilej, Mihai Busuioc a vorbit despre priorităţile mandatului său, despre proiectele aflate în derulare, cu accent pe importanţa şi impactul Curţii de Conturi pentru bunul mers al activităţii economice şi pentru dezvoltarea performanţei instituţiilor publice din România.

'Am afirmat la începutul mandatului meu că a venit momentul să trecem de la monolog la dialog. Curtea de Conturi trebuie să devină un partener pentru toţi actorii sociali care au impact în viaţa cetăţenilor. Această întâlnire ne oferă oportunitatea de a sta la aceeaşi masă cu reprezentanţi din mediul privat, de a face un schimb de experienţă şi de a găsi cele mai bune soluţii la problemele cu care se confruntă societatea românească zi de zi', a fost unul dintre mesajele preşedintelui Curţii de Conturi a României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel