Mihai Bendeac și Mircea Badea se răfuiesc pe Facebook

După emisiunea iComedy fără Bendeac, prima după conflictul care a apărut între Mihai Bendeac, pe de-o parte, și Antena 1, Mircea Badea și Mikey Hash, de cealaltă parte, actorul și jurnalistul se "războiesc" în mesaje pe Facebook. 

Iată mesajele postate de cei doi:

FOTO: Capturi Facebook Mircea Badea și Mihai Bendeac

Mircea Badea a scris pe Facebook, următoarele două mesaje:

"Ok, situatia cu audienta de aseara a emisiunii iComedy : a fost mai mare decat la ultimele doua editii cu Bendeac din cele patru cu toatele. Asta in conditiile in care pe Protv era "Po****esc pentru tine" , ceea ce pe vremea lui Bendeac nu se intampla. Si asta e esential"

"Uitandu-ma la cretinelul de feisbuc, care are senzatia ca actoria inseamna sa iti arati c****l si te scalambai, imi dau seama ca i-ar spune si lui Pele:" degeaba incerci, n-o sa-l ajungi niciodata pe Dodel", doar pentru ca ei s-au nascut ieri, habar n-au de nimic si au creierul terci. Sarmane dobitoace..."

Mihai Bendeac a scris următorul mesaj ironic:

"Draga Mircea,

Stiam eu de ce te-am divinizat in adolescenta... Fiindca, intr-adevar, esti un supra-om. In nimicnicia mea, m-am revoltat ca nu mi se acorda dreptul de a te parioda si am plecat. Fara sa ma gandesc de ce nu am voie sa te parodiez. Abia acum am inteles. Merit, nene! Si, crede-ma, nu e niciun fel de ironie. Da! Esti mult mai bun decat mine! Incomparabil. In primul rand, esti clar mai inteligent. Doar vorbesti aproape o ora, la liber, in fiecare seara. Pai eu... Pana studiez un personaj, pana il repet, pana scriu scheciul, pana gandesc scenografia, costumele, pana trag nenumarate duble... Ohooo... Apoi, ce sa ne mai incurcam in cuvinte.. Esti MARE! De la inaltimea ta, te poti "caca" in capul meu oricand. (M-am gandit sa spun asta fiindca iti place expresia). Intr-o singura saptamana, ai demonstrat ca esti un supra-om. (...) Dar nu numai atat. Zero barat ma declar si eu. Dupa 4 ani de facultate, doi de master, dupa ani si ani de munca in actorie (ma rog, ce credeam eu ca e actoria) mi-ai demonstrat ca degeaba ma zbat. Tu nici de scenariu n-ai avut nevoie ca sa ma umilesti efectiv. Vorba ta: "Nu a fost greu sa-l inlocuiesc pe Bendeac!" Greu?! Floare la ureche!!! Doar o arata si audientele.. Asta inseamna talent! Jos palaria, Mircea Badea! Daca am avea mai multi oameni ca tine si Mikey Hash, Romania ar arata altfel! Si cand te gandesti de ce ma suparasem eu ca vacarul pe sat. Fiindca nu aveam voie sa te parodiez pe tine. Dar cine sunt eu ca sa fac asta? Tu esti un geniu, Mircea, iar eu sunt umilul tau fan. Esti mult mai bun decat mine. Te poti lauda oricat cu asta fiindca eu iti voi da mereu dreptate. Cu umilinta si adanc respect, Un Basist (evident!) Jegos si Netalentat PS - Si uite, ca sa nu mai faci tu efortul, spun eu si asta: "Actorasul piz..ii da smiorcaie ca un homalau si toti tinerii frumosi si liberi il ling la basau. Mamicutelor, plans!" (Poti da direct copy paste si posta pe pagina ta) PPS - Bafta si la Romania Danseaza! Imi cer scuze ca i-am incurcat pe cei de la Antena atatia ani..." Mircea Badea a răspuns mesajului lui Mihai Bendeac: "1."Actorasul pi..ii se smiorcaie ca un homalau si toti tinerii frumosi si liberi il ling la basau. Mamicutelor, plans!" 2. Nu ma intereseaza "Romania danseaza!" Sa danseze... 3. De duminica pana joi il bat pe Cap de porc pe care tu l-ai facut aproape celebru cu aportul urias al Antenei1. 4. Fac emisiuni live, zilnic, din '93. Iarta-ma ca nu dau doi bani pe master. Dar aratatul c******i e maaarfaaaa !".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel