Mihai Bendeac pleacă în SUA, dar nu de la Antena 1

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a fost, vineri, subiectul unei informații false care a surescitat presa online. Mult trâmbițata plecare a actorului de la trustul Intact din Băneasa pentru o carieră în SUA,  este, de fapt, doar un sejur în scop recreativ.

Considerat drept unul dintre cei mai talentați actori ai prezentului, Mihai Bendeac, nu părăsește Antena 1, așa cum s-a vehiculat vineri.

Mai mult, actorul este beneficiarul unui contract solid încheiat pe mai mulți ani cu trustul Intact, iar telespectatorii vor avea ocazia și în viitor de a se bucura de interpretarea plină de haz a lui Mihai Bendeac, la fiecare sfârșit de săptămână.

Într-adevăr, eroul show-ului ”În puii mei” își ia rămas bun de la patria mamă, dar numai pentru o perioadă scurtă de timp, doar atât cât va dura vacanța sa pe tărâm american.

Adus în trustul Intact de la Prima TV, Mihai Bendeac se bucură de un real succes în rândul telespectatorilor cu emisiunea ”În puii mei”, nu numai datorită sketch-urilor prin care este ironizată societatea actuală, ci mai ales datorită talentului actoricesc al ”cheliosului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel