Mihai Bendeac, avertisment dur: "Ori îi dau în judecată, ori mă întorc la Antena 1"

Războiul dintre Mihai Bendeac și trustul Intact pare departe de a se sfârși, dar cu toate acestea actorul nu exclude posibilitatea de a reveni la Antena 1.

VEZI ȘI: Probleme GRAVE la CNA. Proteste și scandal

"Îi anunț pe domnii Badea, Gâdea, Voiculescu că aceasta este ultima dată când fac referire la dânșii. Verbal. Textual. Adresativ. În parodii, poate, dacă voi simți nevoia. Indiferent ce vor face/spune referitor la mine, începând de astăzi, 14 august 2014, sunt în silenzio stampa vizavi de aceste persoane. Și e atât de faină senzația", a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Sebastian Lăzăroiu, despre datoria la întreținere. "Mă tem că…"

Cât despre un eventual proces cu Antena 1, actorul mai scrie: "Nici despre acest post TV nu voi mai face referiri publice (în afara eventualelor instanțe de judecată). Post Tv căruia, apropo, i-am lăsat o arhivă importantă de scheciuri difuzate și de cte 10 ori până acum, Teatru TV, show-uri vintage... E clar că ori eu voi depune plângeri penale, ori ei vor acționa în instanță. Doar că temerea mea este că, în urma unui proces pe acest caz, ar putea să-și piardă licența de emisie... De-asta mi s-ar părea o soluție inteligentă din partea lor ca, după atâta timp, să incheie amiabil contractul.

Monica Ghiurco-Antena 3. TVR discută PENALIZAREA. Prima reacție a jurnalistei TVR

Nu de alta dar, dacă până luni nu vor face asta, îi anunț că marți ori îi dau în judecată, ori mă întorc în Antenă. Încă nu m-am decis! Oricare dintre variante este periculoasă, dar a doua ar fi genială. Fiindcă aș filma 24 de ore din 24, live stream, procesul de producție și tot ce se întâmplă. Și nu știu ce o să vreau să parodiez. Că mă doare-n c*r dacă e pe placul cuiva sau nu."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel