Mihaela Rădulescu nu poate invita politicieni în emisiunea sa de la Realitatea TV

Potrivit legislației audiovizuale, Mihaela Rădulescu nu poate avea invitați candidați politici și reprezentanți ai candidaților politici în noua sa emisiune de la Realitatea TV, ”Alegerile Mihaelei”, în perioada campaniei electorale. Cel puțin așa susțin o parte dintre membrii CNA, potrivit paginademedia.ro.

Un mic conflict s-a iscat între membrii CNA în privința interpretării articolului 66 din Legea audiovizualului, sursa divergenței fiind emisiunea Mihaelei Rădulescu, care va fi difuzată duminica la Realitatea TV.

Articolul 66 din Legea audiovizualului, potrivit căruia, în perioada campaniei electorale politicienii, candidații la alegerile locale sau reprezentanții acestora nu trebuie să apară la televizor sâmbăta și duminica, a generat un conflict de opinii între Narcisa Iorga și Răsvan Popescu.

“Nu pot să fac negocieri cu dvs dincolo de prevederile unei legi. În perioada campaniei electorale, reprezentanții partidelor politice au acces numai la emisiunile și dezbaterile elctorale, de luni până vineri”, i-ar fi spus Narcisa Iorga președintelui CNA, Răsvan Popescu.

"Dacă le interzicem să invite politicieni în weekend, asta ar însemna să blocăm România, în această campanie electorală. Orice parlamentar se poate exprima în legătură cu orice eveniment, orice lege, iar asta nu intră în sfera campaniei electorale. Nu există niciun motiv să se interzică. Nu se poate opri țara pe loc, pentru că acum este campanie electorală. Soluția nu poate fi interdicția totală, mai bine o funcționare mai mult sau mai puțin corectă, dar nu poți să ștergi de pe ecran prezența politicienilor", a răspuns Răsvan Popescu, cu a cărui opinie este de acord și Mihai Mălaimare.

Alexandru Jucan,  membru CNA, a și explicat de ce nu este de acord cu apariția unor politicieni în emisiunea ”Alegerile Mihaelei”, care se va difuza la Realitatea TV:  “Reaua credință se vede, de ce nu au chemat un candidat independent la emisiunea de diminică la Mihaela Rădulescu”.

Dacă emisiunea Mihaelei Rădulescu  va fi difuzată pe post ca în promo, în weekend și cu politicieni invitați, postul Realitatea TV va fi sancționat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel