Mihaela Rădulescu a luat-o pe urmele Andreei Marin. "Simt că trăiesc"

mihaela-radulescu_12
mihaela-radulescu_12

Mihaela Rădulescu a luat-o pe urmele prezentatoarei emisiunii "Prețuiește viața".

La câteva zile după ce Andreea Marin a postat pe Facebook o dietă pe care o respectă cu strictețe, Mihaela Rădulescu le-a scris și ea prietenelor virtuale despre o cură de detoxifiere.

Citește aici și dieta Andreei Marin

"Nu-mi plac dietele și nu cred în înfometare, dar am descoperit că-mi face tare bine câte o cură de detoxifiere, pe care încerc să o țin câte o săptămână pe lună, cam așa:

- suc de legume în fiecare dimineață (castravete, ginger, țelină și încerc să-l fac mai plăcut, adaugând și un măr) - înlocuiesc cafeaua cu ceai verde, la care adaug puțin ginger și multă lămâie. - îmi fac un masaj cu sare de Himalaya (aia grunjoasă) la picioare, începând de la tălpi și până la șolduri - stimulează circulația și sistemul limfatic și ca bonus, lasă pielea foarte fină. - mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe, fără ronțăieli între mese. De sete, beau apă și iaurt lichid, dar numai între mese, nu în timpul lor.

- nu mănânc decât un singur fel de mâncare (bine, asta fac în general, pentru că două feluri devin o capcană) - cu cel puțin trei ore înainte de somn opresc orice poftă de mâncare și "mă satur" doar cu ceaiuri. - adaug proteine la fiecare masă, ca să-mi mențin nivelul energetic și să-mi țin în ordine zahărul din sânge. - pentru că iarna pierdem energie ca să ne menținem căldura în organism, e bine să alegem doar mese calde, nu reci, cu excepția salatelor, dar care nu trebuie să știe ce-i ăla sos.

La toată treaba asta, adaug porția zilnică de sport și miscare. Când reușesc să mai fac și câte o faptă bună și să am și ... voie bună, simt că trăiesc exact așa cum îmi doresc. Încercați, n-aveți de pierdut decât.. niște kilograme și ceva din simpatia celor din casă care vor fi ușor derutați de noua schimbare.... Vor sfârși prin a vă înțelege, mai ales când vor vedea că radiați și aveți și mai multă energie pentru ei....", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel