Mihaela Rădulescu, la Pro TV, în calitate de jurat la Românii au Talent

Mihaela Rădulescu, mutare surpriză privind activitatea profesională. Vedeta a decis să revină în televiziune, negocierile cu un important post TV fiind în faza de semnare a contractului, informează paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate, Mihaela Rădulescu revine pe sticlă la Pro TV, vedeta urmând a fi unul dintre jurații noului sezon al show-lui difuzat de postul din Pache Protopopescu, Românii au talent. 

Până în prezent, în juriul de la Românii au talent, sunt sigur Andi Moisescu și Andra, Mihaela Rădulescu, urmând a ocupa cel de-al treilea scaun de la masa juraților.

Nici oficialii Pro TV, nici Mihaela Rădulescu nu au prezentat un comunicat oficial în acest sens, însă în urmă cu câteva zile, vedeta dezvăluia numele postului cu care NU va colabora pentru o nouă emisiune într-o replică acidă oferită unui ziar tabliod pentru o știre  "din gama "bai, sa nu care cumva sa verificati , dar sa scrieti ceva nashpa de Raduleasca. Cum de ce?! Ca asa vreau io, redactorul sef".

"Ei bine, prostilor, nu ma duc la Antena. Si nici nu prezint cu Victor Slav. Si nici nu m-am dus pe bani putini undeva. Nici macar la Carrefour, azi dimineata:))))", scria în urmă cu aproape o săptămână mihaela Rădulescu pe Facebook.

În cazul în care vedeta va semna cu Pro TV, mai rămâne de desemnat cel de-al patrulea jurat de la Românii au talent, un nume posibil fiind Cabral. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel