Mihaela Rădulescu, atac homosexuali. Maurice Munteanu: Nu am să te iert

Maurice Munteanu, fashion editor, îi răspunde Mihaelei Rădulescu după ce aceasta a lansat un atac extrem de dur la adresa homosexualilor.

"Dragă Mihaela,

Te întrebi, poate, de ce simț nevoia să îți scriu. Hm, nici eu nu știu prea bine. Sau poate știu?

Noi ne-am întâlnit, prima oară, în braseria Scală. Asta se întâmplă prin a€™94-a€™95. Îmi aduc aminte că tu stăteai pe un scaun înalt, de bar, aveai un nas acvilin, perfect, forță, atitudine și nerv. Erai într-un grup de studenți greci. Iar mie, în epocă, îmi plăcea foarte tare de Kostas, student la medicină.

Kostas era bisexual, de o frumusețe care îți tăia respirația și extrem de disponibil. Ne-am mai întâlnit, ulterior, la Vox, la Bulandra (ciudat, nu?), la Keoke, la Martin etc. Bref, ne tot loveam unul de celălalt în toate locurile care atunci reprezentau ceva. Și tu, pentru mine, atunci, reprezentai ceva a€" o femeie puternică, asumată, cu o clădăraie de păr roșcat, neîmblânzit. Cred că te asemănăm, cumva, cu Rebecca lui Daphne du Maurier.

Prea puțin contează ce s-a întâmplat între mine și Kostas. Contează, mai mult, cum ai involuat. Acum câteva zile m-ai făcut anormal. Ce înseamnă anormalitatea, Mihaela? Încercai să explici unei nații cu o istorie improbabilă care sunt reperele maternității, din punctul tău de vedere.

Aruncai, la scenă deschisă, concepte precum moralitatea. Și am să te întreb acum, în aprilie 2015, ceva ce nu te-am întrebat niciodată. Ce crezi tu, de la înălțimea balconului tău închiriat din Monaco, că înseamnă normalitatea?

Uite, am să mai îți spun un secret. Știai că ani de zile am fost traumatizat de colegi, de vecini, de oamenii cu care intrăm în contact fără să vreau? Știai că ani de zile mi-a fost teamă să mă întorc acasă, pentru că niște animale (îmi asum asta) voiau să mă linșeze doar pentru că nu eram că ei?

Te-ai întrebat, măcar o secundă, înainte să scrii aberațiile sinistre pe care le-ai scris, că aș fi putut fi copilul tău? Copil care nu avea nicio vina pentru faptul că îl preferă pe Kostas, și nu pe Marioara?

Vorbeai, deunăzi, de un anume deranj vizual. Și pe mine, Mihaela, mă deranjează teribil femeile care arată ieftin. Te-ai întrebat, în penumbră balconului din Monaco, că poate și pe mine, anormalul, mă deranjează pantofii tăi cu platformă? Sau rochiile penibile în care îți îndesi sânii 3D? Te-ai întrebat, vreodată, ce va spune băiatul tău după ce va vedea înregistrări video cu o mamă care se tăvălește și urlă a disperare și atenție? Te-ai întrebat, oare, că va cataloga asta drept anormalitate?

Revenind. Declarai că sunt cea mai mare dezamăgire a ta. Ce glumă bună, Mihaela! Uite, îți spun eu acum ce cred. Tu ești cea mai mare dezamăgire a mea. Dintr-o femeie puternică și cu un potențial incontestabil, te-ai transformat într-o unealtă media. Într-un clovn. Ți-ai vândut integritatea. Probabil că există și o miză. Cu siguranță.

Dar nu am să te iert niciodată pentru faptul că ai călcat în picioare istorii, emoții, drame. Nu am să te iert niciodată că ai anulat, fără drept de apel, fragmente vitale din viață unor indivizi, și așa tulburați", scrie Maurice Munteanu pe blogul său.

VEZI ȘI: Mihaela Rădulescu, lovitură primită de la PRO TV, în plin scandal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel