Mihaela Miroiu, despre Rareș Bogdan: Îl face detestat

Facebook / Mihaela Miroiu
Facebook / Mihaela Miroiu

Mihaela Miroiu, profesor universitar la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a transmis un mesaj ce are legătură cu Rareș Bogdan.

„Niciodată emisiunile mele cu Rareș Bogdan nu au fost ușoare”, și-a început astfel mesajul Mihaela Miroiu. „Construiam împreună o agendă tematică. Ne pregăteam fiecare pentru aceasta. Ceea ce vedeați dumneavoastră era un rezultat, nu și efortul. În timpul rezultatului mă simțeam foarte bine cu mine și cu interlocutorul meu fiindcă eram fiecare autentici în dorința noastră să facem un serviciu public culturii democratice. Rareș Bogdan își pregătește și își trăiește din plin fiecare emisiune. Aceasta îl face și fermecător și detestat. Îl face excesiv în implicare, dar îi dă deplină viață trăită în direct, fără prefăcătorii, fără contrafaceri”, a precizat profesorul universitar.

„S-au despărțit cele două lumi”

„Crede în libertate mult mai mult decât pot admite cei care vor doar rating. Crede că jurnalismul e jurnalism și politica e politică. Nu crede, așa cum nu cred nici eu, că e admisibil ca mai toate televiziunile să devină televiziuni de partid. Cu atât mai puțin că e admisibil să devină partid. În acest loc s-au despărțit cele două lumi: cea a jurnalistului care își respectă condiția și publicul, a invitaților și colaboratorilor săi, pe de-o parte și cea a postului care devine partid, pe de altă parte. Restul sunt amănunte de can-can”, a transmis Mihaela Miroiu, urându-i succes lui Rareș Bogdan, „oriunde te vor purta sorții”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel