Mihaela Iorga: Mi-au sunat mama și fiica de la DNA Ploiești

Mihaela Moraru Iorga
Mihaela Moraru Iorga

Judecătoarea Mihaela Iorga Moraru, fostă procuroare DNA, a afirmat că un procuror DNA Ploiești i-a sunat fiica la școală, dar și pe mama sa. 

Mihaela Iorga a precizat că a cerut audienţă la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi că va sesiza Inspecţia Judiciară în acest caz. 

”Copilul meu are 16 ani, este elevă în clasa a X-a. Practic, s-a prezentat de la DNA Ploieşti şi i-a spus că doreşte să vorbească cu mama, fiica mea i-a comunicat că este la şcoală, este în ora de curs şi a spus «Bine, o să o contactez pe mama».” a afirmat ea. 

[citeste si]

Mihaela Iorga a precizat că-n baza de dată internă a DNA, erau atât numărul său personal cât și cel de serviciu.

”Am avut un apel pierdut şi am sunat imediat înapoi. În primă fază mi-a spus că trebuie să mă prezint miercuri la DNA Ploieşti pentru a fi audiată, i-am spus că sunt în concediu medical şi că practic, după o operaţie, îmi e imposibil să merg la DNA, au spus că va reveni cu un telefon. Tot dumneaei m-a întrebat unde mă aflu, dacă sunt la domiciliu, i-am răspuns că da, după care mi-a zis «bine, o să vă mai contactez». Am stat, m-am gândit că există posibilitatea să se intervină cu un mandat de aducere şi să-mi supun copilul unor traume, am luat legătura cu doamna procuror şi i-am spus că voi veni miercuri la ora 11.00, DNA Ploieşti”, a mai afirmat Mihaela Iorga, la Antena 3. 

”Mama nu ştiu când a fost sunată, ea este la Târgu Ocna, este cardiacă, am aflat de la cineva ca e într-o stare proastă după acest telefon. (...) O percep acum doar ca o acţiune de intimidare. L-am contactat pe procurorul de caz şi am întrebat de ce trebuie să se procedeze în această modalitate, a spus că a contactat copilul şi pe mama, dar nu şi că le-a spus că am fost citată” a mai spus aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel