Mihaela Galani va fi înmormântată miercuri

Foto: Instagram Mihaela Galani
Foto: Instagram Mihaela Galani

Mihaela Galani, reprezentanta companiei Gemelli Shoes, va fi înmormântată miercuri, 5 ianuarie. 

Înmormântarea Mihaelei Galani va avea loc miercuri, 5 ianuarie, începând cu ora 10.30, la Arhiepiscopia Tomisului, au anunțat reprezentanții companiei Gemelli Shoes. 

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus ieri la Casa Albastră, iar din această seară se află la Arhiepiscopia Tomisului. 

Antreprenoarea de 33 de ani s-a stins din viață pe 3 ianuarie. Ea a fost găsită inconștientă în propriul autoturism și ulterior, transportată la Spitalul Județean Constanța. Din păcate, Mihaela Galani a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvată. Ea  s-ar fi luptat cu boala de câțiva ani și, în ultimele zile, s-ar fi simțit rău. 

Mihaela Galani își pierduse fratele geamăn în urmă cu circa zece ani. 

Altar de flori și lumânări în memoria Mihaelei Galani, în fața magazinului din Constanța 

După ce reprezentanții companiei Gemelii Shoes au făcut publică vestea morții Mihaelei Galani, un adevărat altar de flori și lumânări a fost realizat pe scările din fața magazinului din municipiul Constanța, potrivit ziuaconstanta.ro.

'Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni', anunțau reprezentanţii Gemelli Shoes. 

VEZI ȘI: Mihaela Galani, patroana unui business de pantofi, a murit la 33 de ani. Doliu în lumea afacerilor

Mihaela Galani a ales calea antreprenoriatului, deși spunea că nu crede neapărat în această titulatură, prin preluarea afacerii Gemelli Shoes de la părinți. Treptat, business-ul a crescut, prin digitalizare, deschidere de magazine fizice și investiții de sute de mii de euro.

Ea conducea Gemelli Shoes, un business de pantofi croiți manual, în România, alături de sora sa, Loredana Romanov. Produsele Gemelli se găsesc în Constanța, Brăila, Sibiu, Cluj și Oradea. 

CITEȘTE ȘI: 2021, anul care ne-a luat URIAȘII din muzică, sport, teatru și presă. Marile personalități care ne-au spus ADIO și s-au reunit în cer

CITEȘTE ȘI: Marina Almășan, acuzații după înmormântarea lui Victor Socaciu: L-a izolat, RUPT de cei cărora le-a dedicat întreaga sa artă. Merita să-i pună o floare la cimitir

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel