Mihaela, fiica fotbalistului Nunweiller, despre Dide: Haideți să NU fim ipocriți!

Mihaela Nunweiller
Mihaela Nunweiller

Mihaela Nunweiller, fiica fostul mare dinamovist Lică Nunweiller, a transmis un mesaj după reacția lui Cristian Mihai Dide vizavi de femeia-jandarm care a murit în accident.

”Legat de Cristian-Mihai Dide si de postarea cu comentariul nefericit. Am vazut o si eu ieri. Si am tot citit despre asta. La inceput, m a cutremurat. Nu are cum sa nu fie asa. Nu te poti bucura de moartea nimanui. Vezi un animalut lovit de masina pe drum si ti dau lacrimile si ti se strange sufletul, daramite cand este vorba despre un om. Despre o mama a unui copil ramas orfan. Un copil care va creste fara mama lui si pe care o va mai vedea doar in poze. Si in amintirile din sufletul lui.

Da, era jandarmerita. Si ce? Nu era tot mama si om? Copilul ei era copilul mamei lui, nu al jandarmeritei. A murit un om, nu un jandarm. O mama. Dumnezeu sa o odihneasca! Si pe copilasul ei sa l ajute Dumnezeu sa si revina si sa se insanatoseasca grabnic!

Revenind, Dide a reactionat visceral. A reactionat asa pentru ca de 2 ani este cel mai vanat, haituit, hartuit si cel mai amendat de catre jandarmi. Iar nu se justifica reactia lui pt ca se presupune ca se expune la toate astea asumat, iar femeia aia nu era jandarmeria in sine.

Sunt de acord, nu ar putea nimic sa justifice reactia lui pripita. Dar ganditi-va cata umilinta a trait Dide in ultimii 2 ani. Cata persiflare, cata batjocura, cata suferinta fizica si morala a indurat Dide de la brutele astea care nu s au dat inapoi nici cand au lovit in carnea noastra si a copiilor si batranilor nostri, cand ne au gazat fara remuscari si fara teama ca ar putea sa ne omoare si copiii si parintii nostri nevinovati, cand ne au umilit calcandu ne in picioare sub bocancii lor, cand ne ingradesc in tarc ca pe niste vite pregatite pt taiere etc!

Stiu, nici asta nu justifica sa te bucuri de moartea unui om. Dar haideti sa nu fim ipocriti si sa recunoastem in sinea noastra ca ne am fi dorit atunci cand am trait cu totii masacrul ala din 10 aug sa moara toti jandarmii. Suna infiorator, dar este adevarat. Iar pt asta este nevoie de un exercitiu de sinceritate din partea noastra.

Dide, cu siguranta, nu se bucura de moartea femeii aleia. Nici macar de moartea femeii care era jandarm. Cum nici noi nu ne am mai dori sa moara jandarmii aia batausi si gazatori. Pt ca si ei sunt tot carne si oase ca si noi.

Dide a asociat nefericit femeia aia cu jandarmeria toata ticaloasa si batausa si mincinoasa si persiflatoare si umilitoare si abuziva.
Sunt sigura de asta! Nu are cum un om, care lupta de 2 ani neincetat cu ei si care a trecut mai mult decat oricare dintre noi prin calvarul la care ne supune institutia asta care ar trebui sa ne apere si sa ne asigure linistea, care este in slujba noastra si a jurat ca va face orice este nevoie ca sa ne apere, sa nu aiba o reactie viscerala de ura profunda. N are cum.

Plus ca cei care il cunosc stiu ca Dide este un om bun, educat, cu moralitate, cu valori, cu principii. Si nu sunt de acord cu cei care s au grabit sa i anuleze toate astea doar pt ca a avut o reactie si o exprimare nefericita.

Si el este om si este supus greselii. Asta nu ne indreptateste sa ne dezicem de acest om care este pe baricada luptei noastre neincetat. Cel mai neincetat dintre noi toti.

Este trist, f trist. Este trist ca nu stim sa strangem randurile la greu, ca avem impresia ca suntem mai cu stea in frunte si mai imaculati ca altii, ca anulam oameni pe care i am admirat si care n au omorat pe nimeni ca sa se justifice oprobiul nostru colectiv, ca suntem superficiali si deloc uniti si f multe altele care nu ne fac cinste.

Amintiti va, voi cei care v ati grabit sa l anulati prin toate formele posibile, sa l scoateti din lista de prieteni, sa l huliti, sa l renegati, ca si voua v au scapat de multe ori afirmatii nefericite pe care le ati regretat ulterior.

Pt ca si voi sunteti oameni si gresiti. Si nu cred ca voi sunteti mai oameni decat altii si la voi nu se pun. Doar uitati va inauntrul vostru. Ce vedeti? Desi nu as vrea sa pun mai multe paie pe foc, va spun tuturor celor care s au grabit sa l pedepseasca pe Dide scotandu l din lista lor de prieteni si sub alte forme, ca nu sunteti cu nimic mai presus decat afirmatia lui nefericita! Si mai sper ca Dide va respira adanc si si va repara cu sinceritatea i cunoscuta statusul lui de om bun si luptator!”, a fost mesajul Mihaelei Nunweiller.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel