Mihaela Buzărnescu - Misaki Doi, rezultat final la Rogers Cup

Mihaela Buzărnescu nu a reușit să treacă de calificări la Rogers Cup. Aflată în acest moment pe locul 58 WTA şi favorita numărul șapte în preliminarii, a ratat calificarea pe tabloul principal de la turneul de la Toronto.

Jucătoarea din România a pierdut în ultimul tur al calificărilor în fața sportivei din Japonia Misaki Doi (nr. 89 WTA) cu scorul de 6-7, 5-7, după o oră şi 53 de minute de joc.

Mihaela Buzărnescu va primi pentru parcursul din calificări 3.270 de dolari şi 20 de puncte, dar de luni o așteaptă o veste proastă. Va ieși din top 100 WTA. Buzărnescu va coborî nu mai puțin de 69 de locuri în ierarhia mondială și va ajunge pe poziția 127.

România are o singură reprezentantă pe tabloul principal de la Toronto. Simona Halep este favorită numărul 4 şi va juca direct în turul 2 al competiției, dar și la proba de dublu cu Leylah Annie Fernandez, o sportivă din Canada în vârstă de 16 ani.

Meciul de dublu din turul 1 poate fi şi încălzirea Simonei Halep pentru confruntarea din turul 2 la simplu, cu Mladenovic sau o jucătoare venită din calificări. Campioana de la Wimbledon în acest an are de apărat titlul la Rogers Cup.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel