Mihaela Bilic, OUT de la ”Arena bucătarilor”, emisiune difuzată la Pro TV: S-a rupt lanțul de iubire

Sursa foto: Facebook Mihaela Bilic
Sursa foto: Facebook Mihaela Bilic

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a anunţat că, începând cu luna martie, nu va mai face parte din echipa emisiunii „Arena bucătarilor”.

„S-a rupt lanțul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunț că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii “Arena bucătarilor”. Noul sezon va debuta într-o altă formulă, nu mă întrebați cine o să facă parte din echipă, nici eu nu știu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviință să mă anunțe că încetăm colaborarea, cu atât mai puțin să-mi dea vreo explicație... așa că sunt la fel de curioasă ca și voi cine o să-mi ia locul”, a scris Mihaela Bilic pe Facebook.

Ulterior, a adăugat: „Probabil puțini știu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producție Protv, ci o emisiune creată/finanțată de Selgros, difuzată cu mulți ani în urmă la Kanal D și apoi la Protv. Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experiență extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiționat de publicitate, unic pe piața românească. Nu am crezut că un medic nutriționist poate să-și găsească locul într-o bucătărie și să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepție care se găteau acolo. Însă “rețeta” s-a dovedit a fi o reușită!”

 „Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezență mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulțumesc că ne-ați fost alături și să vă spun la revedere, cu speranța că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puțin la fel de interesante. Iar “Arenei bucătarilor” îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua”, a conchis Mihaela Bilic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel