Mihaela Apostol A MURIT. "M-ai dezamăgit profund!"

MIHAELA APOSTOL. Mihaela Apostol, fostă jucătoarea a echipei naţionale de handbal a României, a murit la doar 43 de ani.

MIHAELA APOSTOL. Alexandru (Sandu) Boc, fost fundaș al naționalei României, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Mihaela Apostol. "Craiul din fotbalul românesc", așa cum a fost numit, a iubit-o enorm pe Mihaela Apostol, dar povestea lor s-a terminat după câțiva ani de relație.

MIHAELA APOSTOL. Mihaela Apostol, sportiva care a evoluat la Rapid, la Oltchim şi în echipa naţională l-a iubit nebunește. "Am cunoscut-o când era la Rapid. A fost o fată deosebită, cu care am trăit 7-8 ani extraordinari. Când a primit o ofertă să se transfere în Germania, nu voia să plece. I-am zis că acolo e viitorul ei şi, ca s-o fac să ne despărţim şi să se ducă, am regizat să mă prindă cu o altă femeie", spunea Sandu Boc, conform GSP.

MIHAELA APOSTOL. Dovada iubirii pe care Mihaela Apostol i-a purtat-o lui Boc este scrisoarea pe care Miki i-a trimis-o după despărţire, scrisoare care a constat în câteva rînduri postate pe spatele unei poze cu cei doi: "Ce bine ne stătea împreună... Nu pot să cred că ne-am despărţit. Nu ai să ştii niciodată ce mult te-am iubit. Dar păcat! M-ai dezamăgit profund! Toată viaţa o să mă întreb: DE CE? Nu pot să şterg cu buretele tot ce a fost între noi. În continuare am să te iubesc. Sper ca şi tu să mă iubeşti! Cu multă dragoste, Miki!".

VEZI ȘI: Tragedie în sport. Mihaela Apostol A MURIT la 43 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel