Tragedie în sport. Mihaela Apostol A MURIT la 43 de ani

MIHAELA APOSTOL. Mihaela Apostol, fostă jucătoarea a echipei naţionale de handbal a României, a decedat la doar 43 de ani din cauza unei tumori pe creier.

MIHAELA APOSTOL. Mihaela Apostol, născută la Sibiu în 1971, locuia în Germania, unde era căsătorită şi avea o fetiţă de 9 ani. Va fi înmormântată vineri la Kassel.

MIHAELA APOSTOL. "În timp ce urmăream meciul de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia am dat peste o știre care mi-a stricat seara: fosta mare handbalistă Mihaela "Miki" Apostol s-a dus dintre noi. Avea doar 43 de ani. Se spune că ar fi avut o tumoră la creier, problemă despre care nu aflase chiar dacă efectuase sute de controale medicale de-a lungul carierei", a scris Ovidiu Ciutescu pe blogul personal.

MIHAELA APOSTOL. "Miki a fost o fată frumoasă, o păpușă a jocului cu mingea la semicerc. Personal am admirat-o, considerând că alături de Anita Gorbicz a fost printre cele mai frumoase handbaliste pe care le-a avut Europa", a continuat Ovidiu Ciutescu.

MIHAELA APOSTOL. Mihaela Apostol a fost campioană naţională cu Oltchim şi a participat cu prima reprezentativă la Mondialul din 1997. Ea a adunat 118 selecţii pentru România, iar în 2010 a fost premiată de FRH pentru faptul că a făcut parte din categoria handbalistelor cu cel puţin 100 de prezenţe la lot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel