Urmărește emisiunea live


Migranţi prinşi la graniţa României

Migranți din Irak și Siria au fost prinși în timp ce încercau să intre ilegal în România. Anunţul a fost făcut de poliţiştii de frontieră de la Moraviţa.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au depistat, duminică, opt cetăţeni străini, care au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge îîn vestul Europei.
În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba despre şapte cetăţeni din Irak şi un un sirian, cu vârste cuprinse între 5 şi 27 ani.
„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, în cooperare cu Secţia 8 de Poliţie Deta, au depistat în apropiera localităţii de frontieră Jamu Mare, judeţul Timiş, patru persoane de sex masculin, două persoane de sex feminin şi doi minori. Persoanele, care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări", precizează un comunicat al autorităților.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Cele opt persoane au fost duse la Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel