Migranți din Afganistan, descoperiți într-un camion la Timișoara. Șoferul a auzit zgomote în remorcă

Intervenție a polițiștilor, marți dimineață, la Timișoara. Oamenii legii au oprit pentru control un tir din care se auzeau strigăte. 

Intervenție a polițiștilor, marți dimineață, la Timișoara. Oamenii legii au oprit pentru control un tir din care se auzeau strigăte. Au găsit în interior 6 migranți din Afganistan care au povestit că voiau să viziteze Timișoara.

Mașina de mare tonaj a fost oprită de poliție, marți dimineață, în jurul orei 7, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara. Șoferul a fost cel care a sunat la 112 să anunțe că din remorca tirului se aud zgomote și ceva nu este în regulă.

Șoferul a auzit zgomote în remorcă

În momentul în care au deschis remorca, oamenii legii au descoperit șase migranți din Afganistan care, după informațiile oferite de șofer, s-ar fi urcat clandestin în autotren la Deva. Gălăgia din tir a fost auzită și de mai mulți timișoreni care au semnalat faptul că din mijlocul de transport marfă se aud zgomote și strigăte.

La verificări, oamenii legii au stabilit că cei șase aveau permise de ședere eliberate de autoritățile competente din județul Timiș, Giurgiu și București. Călătorii clandestini le-au povestit oamenilor legii că au urcat în Tir pentru a venit la Timișoara pentru că voiau să viziteze orașul.

Din primele informații se pare că autotrenul efectua o cursă internă, nu urma să părăsească țara. Migranții au fost coborâți din remorcă și, pentru că aveau documente, nu au fost luate măsuri împotriva lor, informează Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel