EXCLUSIV  Miercurea Neagră, nouă ediție. Comasarea alegerilor, capitol închis. Noua miză: candidatul la prezidențiale. Va candida sau nu Mircea Geoană / video

Pe 14 februarie 2024, avem o nouă ediție a emisiunii „Miercurea Neagră” cu Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac.

Se va discuta despre mai multe subiecte ale zilei, printre care:

Campania electorală a Parchetelor continuă pe toată linia politică (de la Iulian Dumitrescu, CJ Prahova (PNL), la primarul din Botoșani (PSD), viceprimarul Brașovului (USR), companii din energie cu capital de stat și vămi)

Comasarea alegerilor, capitol închis. Noua miza: candidatul la prezidențiale.

Va candida sau nu Mircea Geoană, care le arată pisica liderilor PSD. Se simte Ciolacu amenințat? ("După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană, am plecat şi am sunat-o pe doamna Șoșoacă şi i-am propus să fie premier")

A două cea mai votată funcție din România, fotoliul de primar al Capitalei, jucată la masa verde. Cât  timp va mai rămâne Burduja în cărți?

Eduard Hellvig a trecut la faza pe consilieri personali. Pe cine indică fostul șef al SRI, în postarea deja săptămânală?

România de Ev Mediu în 2024: atacuri cu macete și cuțite (Dâmbovița / București) cu autori din medii diferite (interlopi / medic neurolog).

Starea Poliției – de la deprofesionalizare la lipsa de „siguranță și încredere”

Culisele războiului din BOR. Teodosie vrea mitropolie pentru a-și crește șansele la scaunul de Patriarh?

Toate aceste subiecte vor fi dezbătute la DC News și DC News TV, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră”, de la ora 12.00 cu Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel