EXCLUSIV  Miercurea Neagră la DC NEWS TV, cu Chirieac, Tache şi Ciuvică

Captură video
Captură video

Bogdan Chirieac, Diana Tache şi Mugur Ciuvică revin miercuri, 16 iunie 2021, la DC NEWS TV şi Gold FM, pentru o nouă ediţie a emisiunii Miercurea Neagră. 

Diana Tache - jurnalist, Bogdan Chirieac - analist politic şi Mugur Ciuvică - președinte al Grupului de Investigații Politice (GIP) vor analiza principalele evenimente politice ale săptămânii, mercuri, 16 iunie, în emisiunea "Miercurea Neagră". 

Miercuri, 16 iunie, de la ora 12:00, emisiunea Miercurea Neagră este difuzată pe DC News, DCNews TV și la postul de radio Gold FM, precum și pe paginile de Facebook. 

Nu ratați emisiunea explozivă a săptămânii!

Chirieac, teorie despre congresul PNL la ultima ediţie a emisiunii 

"E o teorie nouă cum că președinții de filiale PNL, cei care vor vota în 25 septembrie, vor da senzația că-i fac pe plac președintelui Klaus Iohannis, adică mergem cu, Cîțu, mai ales că el e premier și lumea mai are nevoie de el și în momentul H vor face cum s-a întâmplat în cazul lui Cristian Bușoi, îl vor vota pe bătrânul Ludovic Orban, care e mult mai înclinat către compromis și dialog și care poate satisface mai bine pretențiile baronilor PNL", a declarat Bogdan Chirieac. 

În ceea ce privește cazul lui Cristian Bușoi, analistul politic a completat că totul s-a întâmplat în anul 2016. "Era vorba să candideze și nu s-a mai ales și a zis președintele că-l sprijină și nu l-a mai sprijinit. De altfel, el trebuia să fie și la Primăria Capitalei candidat.

Mie nu-mi vine să cred că vor îndrăzni să-l calce pe bombeu pe ditamai președintele, cei din PNL, la sfârșitul celui de-al doilea mandat, omul mai având trei ani de mandat și mai având un pic de putere în țara asta", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel