Micutzu, apariție surpriză în marea finală iUmor. Mihai Petre: Mi se pare un artist foarte talentat

Micutzu este invitat special în marea finală a sezonului 12 iUmor.

Finala sezonului 12 iUmor, difuzată duminică, 22 mai, de la ora 20.00, la Antena 1, îl va avea ca invitat special pe Micutzu. Prezentatorul emisiunii „România are Roast” revine pe scena iUmor pentru a bucura jurații și publicul cu un moment special de stand-up.

Așadar, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de stand-up din România, Micutzu, revine pe scena iUmor ca invitat special al finalei sezonului 12. Cosmin Nedelcu va face show duminică la iUmor cu un moment special de stand-up. „Ne bucurăm de fiecare data când Micutzu vine la iUmor”, a spus Delia încântată. „Marea finală trebuia să aibă un invitat special pe măsură”, a adăugat Dan Badea.

Cel de-al patrulea jurat al marii finale iUmor, Mihai Petre, a comentat la rândul său venirea lui Micutzu spunând: „Mi se pare un artist foarte talentat și m-am bucurat să îl văd pe scenă”.

Concurenții ajunși în finală datorită votului telespectatorilor, Scuze Noi, Claudia Amuzică, Eduard Moise, Vlad Barbu, Dragoș Stan, Emanuel Doduț, Emanuel Bighe, Darisian Ștefan Luncanu, Roxana Chiperi, Zsolt Rosznai, Rikito Watanabe, Radu Giurcă, dar și Mihai Radu, câștigătorul semifinalei de săptămâna trecută, vor susține ultima prestație în fața juriului iUmor, duminică de la 20.00, în finala sezonului 12.

Finala iUmor din acestă duminică se anunță a fi una interesantă atât din punct de vedere al conținutului adus de cei treisprezece concurenți, cât și din prisma reacțiilor celor patru jurați. Mihai Petre revine la iUmor pentru a juriza alături de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac cele mai bune numere ale sezonului 12. „Mihai Petre este un jurat foarte oficial care face acest lucru în mod asumat. El asociază titulatura de jurat cu cea a unui judecător de caz”, a spus Mihai Bendeac despre colegul de pupitru. Finala ”iUmor” este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, duminică seară, după ce fiecare dintre finaliști își va prezenta numărul. Dacă în audiții concurenții aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la votul celor de acasă, în marea finală aceștia trebuie să îi convingă pe toți cei patru jurați, altfel vor fi eliminați din competiție. Publicul telespectator va putea alege, duminică seară, marele câștigător al sezonului 12, dar și al premiului în valoare de 20.000 de euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel