”Micul Hercule”, transformare spectaculoasă. Cum arată acum Giuliano Stroe

Foto: Facebook
Foto: Facebook

”Micul Hercule” s-a făcut băiat mare și s-a transformat spectaculos. Iată cum arată acum Giuliano Stroe și ce face. 

Giuliano Stroe, sau "Micul Hercule", așa cum a fost numit după ce la vârsta de cinci ani a intrat în Cartea Recordurilor, împlinește 16 ani în această vară.

Copilul a devenit cunoscut în România, în urmă cu 10 ani, după ce a impresionat publicul cu mușchii săi, mergând în mâini, foarte rapid, pe o distanţă de 10 metri.

Micul Hercule s-a transformat spectaculos

 

La acea vreme, familia lui Giuliano era stabilită în Italia și l-au înscris pe băiat la un show de talente. Ei bine, de atunci, "Micul Hercule" a continuat să facă exerciții fizice alături de fratele său Claudio, sub îndrumarea tatălui, cucerind Internetul cu numeroasele filmuleţe postate pe pagina sa oficială de socializare. 

Acum, Giuliano practică box și kickboxing, la clubul înființat de tatăl său, Asociaţia Giuliano & Claudio Boxing Club și s-a transformat spectaculos. 

Cei doi copii au fost ani la rând în atenția Direcţiei pentru Protecţia Copilului

 

De-a lungul anilor, cazul fraţilor Stroe a ajuns de nenumărate ori în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Olt, iar Iulian Stroe a fost, la un moment dat, la un pas de a fi decăzut din drepturile părinteşti, pentru rele tratamente aplicate minorului. Bărbatul, tată a patru copii, dintre care Giuliano este cel mai mare, este el însuşi un împătimit al sportului, citează libertatea.ro.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26