MICROSOFT. Referat DNA: Gheorghe Ștefan neagă că ar fi primit bani

Gheorghe Ștefan recunoaște că a intermediat o întâlnire între Dorin Cocoș, Dinu Pescariu și Claudiu Florică. Totodată, neagă că ar fi primit vreo sumă de bani în urma implicării sale în fapte ilegale.

Scrie în referatul procurorilor DNA prin care au solicitat prelungirea măsurilor preventive a inculpaților din dosarul Microsoft.

"Inculpatul Gheorghe Ștefan recunoaște că a intermediat întrevederea dintre inculpatul Cocoș Dorin, martorul Pescariu Dinu Mihail și martorul Florică Claudiu de la Euro Hotel. Inculpatul Gheorghe Ștefan recunoaște că a participat la aceste discuții și că a acceptat propunerea de a se încasa niște comisioane pentru partid, însă neagă faptul că ar fi primit vreo sumă de bani", se arată în referatul prin care s-a propus menținerea măsurii arestului preventiv în cazul lui Gheorghe Ștefan, potrivit Agerpres

De ce nu ar fi recunoscut Gheorghe Ștefan faptele, potrivit procurorilor

Potrivit procurorilor, declarația lui Gheorghe Ștefan nu poate fi apreciată drept o recunoaștere a faptelor. Inculpatul ar fi beneficiat de vreo sumă de bani "pentru a nu se dispune măsuri de confiscare a folosului necuvenit".

Procurorii au propus menținerea măsurii arestului la domiciliu pentru inculpații Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru și Dorin Cocoș, întrucât aceștia au avut o atitudine sinceră pe parcursul urmăririi penale. Cei trei au recunoscut săvârșirea faptelor, au denunțat alte fapte de corupție, iar prin declarațiile și documentele depuse au facilitat identificarea și tragerea la răspundere penală a altor suspecți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel