Microsoft a încercat să cumpere Facebook cu o sumă uriașă

Microsoft a oferit o sumă uriașă pentru ahiziția Facebook.

În 2010, pe vremea când gigantul din Redmond îl mai avea încă în frunte pe Steve Ballmer, compania din spatele Windows a făcut o ofertă de 24 de miliarde de dolari CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg, scrie Playtech.

Deși avea deja un număr important de utilizatori, în 2010, Facebook nu ajunsese încă o companie tranzacționată la bursă. Cu toate acestea, aducea totuși zeci de mii de membri noi în fiecare lună.

Detalii despre tentativa de achiziție a celor de la Microsoft au fost făcute publice zilele trecute de către CEO-ul de la acea vreme pentru cei de la CNBC. ,,Cred că 24 de miliarde [le-am oferit] când compania era itsy-bitsy, iar Zuckerberg a spus nu." Pe lângă faptul că Ballmer a spus că respectă decizia CEO-ului Facebook, a ținut să menționeze că nu a fost niciodată interesant de achiziția Twitter.

În altă ordine de idei, Zuckerberg a făcut la momentul respectiv un gest curajos, dar acum are acțiuni Facebook în valoare de 57 miliarde de dolari, în contextul în care compania sa este evaluată la 378 miliarde.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel