Microbuz şcolar, împins de elevi pentru a porni. Imaginile au devenit virale pe internet (VIDEO)

Sursa foto: TikTok @viorelz
Sursa foto: TikTok @viorelz

Mai mulți elevi de la o școală din România au împins microbuzul școlar pentru a-l face să pornească.

 

Microbuzul şcolar care trebuia să-i transporte pe copii acasă nu a mai vrut sa pornească. Astfel, cei mici au fost nevoiți să-l împingă pentru a-și reveni, potrivit imaginilor publicate în mediul online. Totul ar fi avut loc în curtea unei școli din judeţul Ialomiţa.  Imaginile au devenit virale pe internet.

Iată filmarea în care apar mai mulți copii împingând microbuzul școlar:

Caz șocant în Rusia

La începutul anului, cazul unui elev din Rusia șoca, după ce acesta a murit înghețat coborând din autobuz la stația greșită.

Este vorba despre un băiat de 11 ani, care s-a rătăcit, apoi, în orașul Dubna, scrie meduza.io. Maxim Konstantinov a murit înghețat pe stradă după ce a căzut sub gheața de pe râu și s-a udat, transmite serviciul de presă al departamentului regional al Comisiei de Investigații. Potrivit informațiilor preliminare, pe 27 decembrie, copilul a mers cu autobuzul la școală, dar nu a ajuns niciodată acolo și nu s-a mai întors acasă. În timpul perchezițiilor, care au implicat polițiști și voluntari, trupul băiatului a fost găsit fără urme vizibile de violență în apropierea râului Kanava de Sud.

Se pare că în ziua dispariției, băiatul a fost nevoit să meargă cu transportul special la școala. Nu a așteptat autobuzul școlar și s-a urcat într-un microbuz necunoscut. Pe drum, copilul a coborât în zona Malului Stâng al orașului Dubna. Presa din Rusia scrie că băiatul s-a urcat în autobuzul greșit și nu mai avea bani pentru o altă cursă, așa că a decis să meargă pe jos la școală. În același timp, Oksana Kurchitskaya, coordonatorul echipei de căutare și salvare a voluntarilor Dubna, a oferit și alte informații.

"Există informații că a fost întrebat în autobuz: "Sigur cobori aici?” Și băiatul a spus: "Da, exact”. Și a ieșit în locul nepotrivit. Băiatul a ieșit undeva pe partea cealaltă și apoi a traversat podul pe jos”, a spus ea.

Anchetatorii au examinat camerele de supraveghere care au înregistrat traseul băiatului. Parchetul a arătat două filmări. Într-una băiatul trece peste pod, în cealaltă - iese de pe drum, apoi se întoarce pe el.

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel