Microbuz răsturnat în Salina Slănic. Manevra fatală

Şoferul microbuzului răsturnat în Salina Slănic nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă.

Microbuzul cu turişti israelieni s-a răsturnat în Salina Slănic în condiţiile în care şoferul nu ar fi adaptat viteza într-o curbă periculoasă la dreapta, rezultă din primele verificări efectuate la faţa locului. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, microbuzul în cauză are 19 locuri, iar cercetările sunt în continuare în derulare, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), urmând a se lămuri toate aspectele privind legalitatea transportului.

Un microbuz care transporta turişti israelieni în subteran către Mina Unirea din Salina Slănic s-a răsturnat, duminică după-amiază, aproximativ la jumătatea traseului dintre suprafaţă şi mina turistică. Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, în urma evenimentului au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti 25 de persoane, printre care zece copii, însă două dintre ele, inclusiv un minor de doi ani, nu prezentau leziuni.

Iniţial, autorităţile au anunţat că un microbuz cu 19 turişti israelieni s-a răsturnat în Salina Slănic, iar ulterior au informat că la spital au ajuns 22 de persoane, printre care şi opt copii

Bilanţul final anunţat de SAJ Prahova arată faptul că 23 de persoane au suferit diverse traumatisme.

[citeste si]

Transportul turiştilor în subteranul Salinei Slănic se realizează cu microbuze din luna august a anului 2014, când liftul aflat în funcţiune din anul 1936 s-a defectat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel