VIDEO Microbuz plin cu copii, accident grav în Dâmbovița. Două persoane au murit - UPDATE

Foto: ISU Dâmbovița
Foto: ISU Dâmbovița

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în județul Dâmbovița. 

UPDATE: Cele două victime încarcerate au fost declarate decedate, iar cei nouă copii au fost transportați la spital (șase transportați de echipajele SMURD și SAJ, trei cu mijloace proprii până la sosirea forțelor de intervenție).

UPDATE: Din informațiile preliminare, există două persoane încarcerate inconștiente (șoferul și un pasager din microbuz), susțin reprezentanții ISU Dâmbovița. 

În microbuzul implicat au fost nouă copii evacuați de la locul accidentului, până la sosirea echipajelor de intervenție. Trei dintre aceștia au plecat de la locul intervenției cu alte mijloace, iar ceilalți șase se aflau la aproximativ 200 m de locul accidentului. Aceștia din urma sunt în curs de evaluare medicală la fața locului.

Pentru gestionarea situației și acordarea asistenței medicale de urgență victimelor, la locul evenimentului acționează 2 ambulanțe SMURD, 4 ambulanțe SAJ, 2 echipaje de descarcerare, 2 mașini de stingere.

                                                                    

UPDATE: Microbuzul implicat în accident transporta mai mulți copii, relatează Antena 3. Două persoane și-ar fi pierdut viața în urma tragediei. 

Polițiștii rutieri au făcut cercetări la fața locului pentru a vedea exact cine se face vinovat de producerea acestui accident. Un dosar penal a fost deschis în acest caz.

- Știrea inițială - 

Un microbuz de transport persoane și un autoturism s-au ciocnit, joi dimineață, pe DN 71, în apropierea localității Aninoasa, județul Dâmbovița. Două victime sunt în condiții critice, scrie Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 71 Târgoviște-Sinaia, în apropierea localității Aninoasa, județul Dâmbovița, a avut loc o coliziune între un microbuz de transport persoane și un autoturism.

Două persoane în stare critică 

Potrivit primelor informații, două persoane au suferit răni grave, fiind evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Situația traficului în România, la ora 07:00

Se circulă în condițiile unui carosabil uscat pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN1 București-Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic, conform Centrului Infotrafic. 

Pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 23, comuna Bolintin Deal, jud. Giurgiu, pe sensul către Capitală, s-a format coloană în mișcare de 500 de metri, întrucât, pe ambele sensuri, traficul este restricționat pe banda a doua până la data de 11 iunie 2021, pentru efectuarea unor lucrări de reparații la pasarela de acces.

În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală a DN 1A (loc.Mogoșoaia) și DN 4 (loc. Popești Leordeni), dar și pe Centura Capitalei, în apropierea localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni. 

În perioada 9-21 iunie 2021

În perioada 9-21 iunie 2021, pe DN 2 Bacău – Suceava, pe raza municipiului Roman, județul Neamț, se efectuează lucrări de reabilitare la trecerea la nivel cu calea ferată, din această cauză traficul este restricționat alternativ, dirijat cu piloți. 

În intervalul 12 iunie 2021, ora 18.00 – 13 iunie 2021, ora 06.00, circulația va fi închisă total, traficul fiind deviat prin interiorul localității.

Până la data de 12 iunie 2021, zilnic, în intervalul orar 08.00 – 18.00, pe DN 65 Craiova - Slatina, între kilometrii 39+200 metri – 41+200 metri, în afara localității Găneasa, județul Olt, se efectuează lucrări de asfaltare, traficul fiind dirijat cu piloți de circulație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel