Microbuz lovit de tren, în Buzău. Update: 14 victime, intervenţia continuă

Mihai Ciobanu / 15 apr 2019 / 21:52 Salveaza PDF Comentarii
Sursa: IGSU
Descriere foto: Sursa: IGSU

Plan roşu de intervenţie în judeţul Buzău, după producerea unui accident rutier. 

Update 2: Trei persoane au decedat, 10 au fost grav rănite şi una a suferit răni uşoare în urma coliziunii dintre un microbuz de persoane şi un tren la trecerea de cale ferată din localitatea buzoiană Bîlhacu, potrivit ISU Buzău, care a declanşat planul roşu de intervenţie. 

În sprijinul salvatorilor de la Buzău, ISU Brăila a trimis două ambulanţe. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, slt George Creţu, microbuzul cu călători a fost lovit de tren la trecerea de cale ferată de la Bîlhacu. El a precizat că la faţa locului se află şapte ambulanţe şi alte trei echipaje ISU. 

Update: Paisprezece victime au fost înregistrate în accidentul de la Bîlhacu iar numărul acestora ar putea creşte, potrivit ISU Buzău, care a declanşat planul roşu de intervenţie. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, slt George Creţu, la trecerea de cale ferată de la Bîlhacu un microbuz de călători a fost lovit de tren. 

"Sunt deja 14 victime, situaţia este în dinamică şi numărul acestora ar putea creşte. La faţa locului se află şapte ambulanţe şi alte trei echipaje ISU", a declarat pentru Agerpres George Creţu. La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspector principal Ane Marie Vrapciu, a declarat pentru Agerpres că microbuzul circula pe ruta Buzău-Brăila iar traficul a fost deviat pe ruta Cilibia-Caragele-Luciu-Largu-Ruşţu-Surdila Greci. 

Ştirea iniţială: ISU Buzău a declanşat plan roşu de intervenţie după ce un microbuz a fost lovit de tren în satul Bîlhacu, comuna C.A.Rosetti, fiind înregistrate cel puţin şapte victime. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, slt George Creţu, la trecerea de cale ferată de la Bîlhacu un microbuz a fost lovit de tren. 

"Sunt 7-9 victime, a fost declanşat planul roşu de intervenţie, la faţa locului au plecat şapte ambulanţe şi alte trei echipaje ISU", a declarat pentru Agerpres Creţu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24