Microbuz cu români, accident în Belgia

Şase persoane de origine română au fost rănite duminică dimineaţă, în provincia belgiană Brabantul Flamand, după ce minibuzul cu care se întorceau din Marea Britanie a fost lovit de un Audi al cărui şofer a adormit la volan, relatează sudinfo.be.

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă pe E314, în direcţia de deplasare spre Olanda, la Holsbeek. Conducătorul unui Audi A3 a adormit la volan şi a intrat în coliziune cu un minibuz care venea din Marea Britanie, cu şapte persoane de origine română la bord. Pasagerii se întorceau în România, potrivit site-ului belgian de ştiri.

Şase dintre cei şapte pasageri au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la spitale din Louvain şi Diest. O altă furgonetă a fost lovită în accident, dar nu s-au înregistrat răniţi. Şoferul autoturismului Audi a scăpat nevătămat din accident.

Permisul de conducere al şoferului maşinii Audi, un bărbat de circa 30 de ani din Hasselt care părea să fi fost sub influenţa alcoolului, a fost ridicat de parchet pentru două săptămâni. Autostrada a fost închisă pentru circulaţie între orele 06.45 şi 09.20.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel