Microbuz cu elevi, RĂSTURNAT

Imagine simbol
Imagine simbol

Un microbuz care transporta elevi s-a răsturnat în această dimineața în localitatea Cristur, pe şoseaua care face legătura între municipiile Deva şi Hunedoara.

Microbuzul se îndrepta către Deva.

În microbuz se aflau 18 copii.  11 dintre ei au fost transportaţi la spitalele din Deva şi Hunedoara pentru investigaţii medicale.

"Microbuzul se deplasa de la Hunedoara spre Deva. Şoferul, un bărbat de 61 de ani, a declarat că, pe fondul oboselii, a aţipit la volan. Autovehiculul a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în şanţ", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu, pentru Agerpres.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi maşini ale pompierilor care i-au preluat pe copii şi i-au dus la spital.

Din primele cercetări, microbuzul aparţine unei fundaţii şi efectua transportul elevilor la Liceul "Teglas Gabor" din Deva.

„A fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie şi a au fost notificaţi managerii spitalelor din Deva si Hunedoara care au iniţiat Planul alb la nivelul unităţilor spitaliceşti. Datele existente în acest moment arată că în microbuz se aflau 17 elevi şi şoferul acestuia. Menţionăm că este vorba despre o operaţiune în desfăşurare, până la încheierea intervenţiei existând posibilitatea să apară informaţii noi. Au fost preluaţi 11 copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 19 ani, care au fost transportaţi la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor din Deva şi Hunedoara. Majoritatea prezentau traumatisme ale membrelor sau escoriaţii dar erau conştienţi şi cooperanţi. Niciun copil nu a fost extras din microbuz de echipajul de descarcerare”, a informat ISU Hunedoara.

Şoferul, în vârstă de 61 de ani, a declarat că a aţipit la volan. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,34 la mie. Va fi cercetat penal, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel