Michelle Obama, dezvăluire. Pachet de la Melania Trump

Michelle Obama a dezvăluit ce se afla în pachetul primit de la Melania Trump la ceremonia de învestire.

Fosta primă doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a dezvăluit joi, în prima apariţie televizată după ce a părăsit Casa Albă anul trecut, ce se afla în cutia pe care a primit-o de la Melania Trump în timpul ceremoniei de învestire, informează DPA.

Michelle Obama a spus că darul pe care l-a primit pe treptele Casei Albe este o ramă minunată. Momentul a părut stânjenitor în timpul transmisiunii televizate pentru că fosta primă doamnă părea că nu ştie ce să facă cu pachetul după ce Melania Trump i l-a înmânat.

Ce trebuia să fac cu cutia? Toată lumea plecase. Nimeni nu venea să ia cutia, a povestit fosta primă doamnă. Obama a mai spus că ritmul vieţii ei s-a liniştit considerabil de când a părăsit Casa Albă împreună cu familia.

Să uităm lucrurile care nu ne reprezintă

Mă scol când vreau, i-a spus Michelle Obama gazdei emisiunii, Ellen Degeneres, în timpul interviului. Suntem foarte bine, fetele sunt bine, Barack munceşte, avem proiecte în derulare, suntem ocupaţi, a adăugat aceasta. Ellen a mai întrebat-o pe Obama cum ar trebui să se poarte oamenii într-o ţară profund divizată de politică.

[citeste si]

Aş încuraja telespectatorii, cetăţenii, să facă ceea ce facem în fiecare zi, să ne iubim unul pe altul, să avem grijă unul de altul, să dăm dovadă de empatie, a spus Obama.

Să uităm lucrurile care se spun la Washington şi care nu ne reprezintă, a adăugat. Familia Obama a hotărât să rămână în Washington astfel încât fiica cea mică, Sasha, în vârstă de 16 ani, să poată termina şcoala aici. Sora ei, Malia, de 19 ani, a început facultatea nu cu mult timp în urmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel